Dakdekker Breda

Zoekt u een professionele, ervaren en betaalbare dakdekker in de regio Breda? Schakel de hulp in van Dakspecialist Brabant, dat u bij alle soorten dakwerkzaamheden van dienst is. Van dakrenovatie of dakreparatie tot dakonderhoud, dakisolatie, het vervangen van het dak of het plaatsen van een dakraam of dakkapel. Wij verrichten vooraf een grondige dakinspectie en zijn bij spoedgevallen 24 uur per dag beschikbaar. U krijgt 10 jaar garantie op de door ons geleverde producten en werkzaamheden. Neem contact met ons op voor een dakklus naar volle tevredenheid.

Dakdekker Breda

De dakdekker Breda: voor dakrenovatie en onderhoud

Er zijn vele redenen om van de diensten van Dakspecialist Brabant gebruik te maken. Denk aan een daklekkage of beschadiging na een storm of regenbui, het vervangen van dakpannen of het plaatsen van een nieuwe dakbedekking. Dakspecialist Brabant heeft kennis en ervaring met platte en hellende daken en allerlei soorten dakbedekking, van kunststof dakbedekking en EPDM dakbedekking tot bitumen dakbedekking en nieuwe dakpannen. Wij onderscheiden ons als dakdekker in Breda met een deskundige dakinspectie vooraf, waarbij foto’s worden gemaakt om de staat van het dak te kunnen zien.

  • 24/7 service
  • Actief in héél Brabant
  • 10 jaar garantie
  • VCA Gedimplomeerd

Dakdekker Breda: voor zinkwerk, dakrenovatie en onderhoud

Dakspecialist Brabant biedt particulieren en bedrijven een oplossing op maat bij slijtage of beschadiging aan het zinkwerk door wind, regen, kou en hitte. Wij plaatsen kilgoten en regenpijpen, vernieuwen lood in uw dakkapel of schoorsteen en repareren of vervangen uw dakgoot. Op het gebied van dakrenovatie en onderhoud houdt Dakspecialist Brabant zich bezig met impregneren, reinigen en coaten, renovatie van nokvorsten, levering en montage van schoorsteenkappen en onderhoud en renovatie van schoorstenen.

image01

Direct hulp bij daklekkage

Dakspecialist Brabant is uw betrouwbare partner bij lekkageschade en dakinspectie. Een dakinspectie kan preventief of na een schade. Wij stellen eerst de gebreken aan uw dak vast, voordat wij u een offerte op maat aanbieden. Als VCA-gediplomeerd bedrijf zijn wij expert in het opsporen en herstellen van waterschade of stormschade. Om (nieuwe) problemen te voorkomen en de levensduur van uw dak te verlengen, is het verstandig en voordelig om een onderhoudscontract bij Dakspecialist Brabant af te sluiten.

Neem voor meer informatie, advies of een afspraakverzoek contact met ons op.
U kunt ons bellen 076-8700203, e-mailen (info@dakspecialistbrabant.nl) of gebruikmaken van het contactformulier.

vca

VCA-gediplomeerd bedrijf die streeft naar kwaliteit

Bent u op zoek naar een erkende en ervaren dakdekker in Breda, tegen een voordelige prijs? Dakspecialist Brabant onderscheidt zich al jaren met een klantgerichte en transparante aanpak, waarbij kwaliteit en een hoogstaande service de pijlers van het vakwerk zijn. Onze deskundige medewerkers verrichten allerhande werkzaamheden op platte en hellende daken en aanbehoren, zoals dakgoten, regenpijpen, schoorstenen en nokvorsten. U kunt op ons VCA-gediplomeerde bedrijf rekenen bij nieuwbouw en renovatie, evenals bij reparaties en onderhoud. U krijgt altijd een duurzame en hoogwaardige oplossing voor uw dak, mét tien jaar garantie op de geleverde producten en verrichte werkzaamheden. Uw dak is toekomstbestendig!

WhatsApp WhatsApp ons