Dakdekker Boxtel

Een dak boven uw hoofd staat voor veiligheid, geborgenheid en uiteraard wooncomfort. Een dak beschermt u tegen weer en wind en die vormen tegelijkertijd de grootste bedreiging voor uw woning. Ons grillige klimaat test bijna non-stop de kwaliteit van onze daken. Een paar gebroken of beschadigde dakpannen kunnen al leiden tot lekkages met alle nare gevolgen van dien.

Dakdekker Boxtel

Daklekkage en dakreparatie

Het klinkt eigenlijk logisch: in geval van daklekkage gaat u naar een dakspecialist en in en om Boxtel is dat Dakspecialist Brabant. Zij kunnen snel reageren met een plan van aanpak en een heldere offerte. Daarbij zullen zij u graag adviseren hoe u een volgende schade kunt voorkomen.

  • 24/7 service
  • Actief in héél Brabant
  • 10 jaar garantie
  • VCA Gedimplomeerd

Dakbedekking

Een dakdekker adviseert ook bij de keuze voor dakbedekking en zorgt voor een nieuw dak of voert een dakrenovatie uit. In dat laatste geval zal hij ook zeker een oog hebben voor uw comfort en portemonnee met suggesties voor een goede dakisolatie. Uw mooie dak gaat langer mee als het regelmatig wordt gereinigd. Uw dakspecialist verwijdert niet alleen de mos en algen die vooral in de winter voor schade kunnen zorgen, maar hij kan ook een beschermende coating aanbrengen voor een aanzienlijke verlenging van de levensduur van uw dak.

image01

Voordelig en kwalitatief

Bent u op zoek naar een voordelige dakdekker in Boxtel van hoog niveau? Dakspecialist Brabant is een begrip op het gebied van aanleg, reparatie en onderhoud van bitumen daken, pannendaken en dakisolatie. Wij herstellen of vervangen dakgoten, kilgoten en regenpijpen. Wij repareren of vervangen lood bij de schoorsteen of dakkapel.

Neem voor meer informatie, advies of een afspraakverzoek contact met ons op.
U kunt ons bellen 073-8700163, e-mailen (info@dakspecialistbrabant.nl) of gebruikmaken van het contactformulier.

Gratis dakinspectie en 24-uursservice

De dakdekker in Boxtel is uw hulplijn bij daklekkage, waterschade of stormschade. Dankzij onze 24-uursservice is uw dakprobleem snel verholpen. Wij verzorgen als VCA-gediplomeerd bedrijf een gratis dakinspectie. Met een onderhoudscontract houdt u dakproblemen buiten de deur. U krijgt 10 jaar garantie op onze producten en diensten.

WhatsApp WhatsApp ons