Dakdekker in Best

De dakdekker in Best komt bij vele problemen als geroepen. Bijvoorbeeld als u last heeft van daklekkage door gescheurd bitumen, door beschadigde dakpannen of door kapotte nokvorsten. Onze ervaren, VCA-gecertificeerde dakdekkers leggen, repareren en onderhouden op deskundige wijze bitumen dakbedekking of dakpannen, desgewenst gecombineerd met dakisolatie. Wij gaan met reiniging en coaten aantasting van dakpannen door mos, vuil, algen en vogeluitwerpselen tegen. Wij verhelpen tijdig verrot houtwerk, zodat uw dak niet verzakt. Dakspecialist Brabant is er voor alle soorten dakwerkzaamheden. Bel direct (040-8700207) of vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan. Bij acute lekkage en dakschade kunt u gebruikmaken van onze 24-uursservice.

Dakdekker Best

Gratis dakinspectie met eventueel noodzakelijke correctiewerkzaamheden

Wilt u weten hoe de staat van uw dak is? Schakel de dakdekker in Best in, die een gratis dakinspectie voor u verzorgt. U komt te weten of uw dak beschadigd is, achterstallig onderhoud vertoont of aan het einde van zijn levensduur is. Wij inspecteren het dak van uw huis, garage, carport, dakkapel of serre. Of het dak van uw kantoor, winkel, bedrijfsgebouw of instelling. U krijgt inzicht in de staat van de dakconstructie en opbouw. Er wordt gecontroleerd of het zinkwerk niet beschadigd is of aan slijtage onderhevig is. De kilgoten, regenpijpen en dakgoten worden gecheckt, net als het lood bij de schoorsteen en/of dakkapel. Onze betrouwbare vakmensen voeren alle dakdekkerswerkzaamheden naar volle tevredenheid uit. Lees ons gastenboek en overtuig u zelf.

  • 24/7 service
  • Actief in héél Brabant
  • 10 jaar garantie
  • VCA Gedimplomeerd

Dakdekker in Best legt keramische en betonnen dakpannen

Dakspecialist Brabant legt of repareert vakkundig en voordelig een bitumen dakbedekking op uw platte dak. Wij geven 10 jaar garantie op de door ons geleverde producten en diensten. U kunt bij ons terecht voor de aanleg van een nieuwe laag bitumen over uw bestaande laag, of voor het compleet vernieuwen van uw dakbedekking en toebehoren. Het bitumen is sterk en duurzaam, waterdicht, goed bestand tegen fel zonlicht en onderhoudsarm. Als dakdekker in Best leggen wij keramische en betonnen dakpannen op hellende daken. De keramische pannen gaan wel 50 jaar mee, de goedkopere betonnen pannen zeker 30 jaar. Sluit een voordelig onderhoudscontract bij ons af en u verlengt de levensduur van uw mooie pannendak.

Allround dakdekker zorgt ervoor dat u geld bespaart

Met een goede dakisolatie woont u comfortabeler en bespaart u honderden euro’s op uw energierekening. Dakspecialist Brabant regelt dit snel en eenvoudig, zonder uw dak te moeten verhogen met isolatieplaten. De speciale isolatiefolie heeft een brandvertragende, thermische en waterafstotende laag. Uw dakdekker in Best voorkomt en corrigeert schades aan uw platte of hellende dak. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Bekijk onze projecten en neem contact op met uw vragen of verzoeken. Wij zijn ook uw deskundige partner bij zinkwerk, hemelwaterafvoeren en werkzaamheden aan schoorsteenkappen en schoorstenen.

Neem voor meer informatie, advies of een afspraakverzoek contact met ons op.
U kunt ons bellen 040-8700207, e-mailen (info@dakspecialistbrabant.nl) of gebruikmaken van het contactformulier.

WhatsApp WhatsApp ons