Dakdekker Tilburg

Het dak is een essentieel onderdeel van uw woning en tevens een van de meest kwetsbare onderdelen. Uw dak kan door storm of regen lek of beschadigd raken, of uw huidige dakbedekking heeft na jaren ernstige slijtage. De dakdekker Tilburg heeft een oplossing voor elk dakprobleem. Als professioneel, VCA-gecertificeerd dakdekkersbedrijf zorgen wij voor een snelle en vakkundige dakreparatie of renovatie. Bij spoed kunt u gebruikmaken van onze 24-uurs service. U kunt ons ook inschakelen voor periodiek dakonderhoud, dakisolatie, het plaatsen van een nieuw dak, dakraam of dakkapel. Neem contact op met dé dakdekker Tilburg, om uw dakklus tot een goed einde te brengen.

Dakdekker Tilburg

De dakdekker Tilburg: Expertise met alle soorten dakbedekkingen

U bent bij de dakdekker Tilburg aan het juiste adres voor het repareren, vervangen of nieuw plaatsen van alle soorten dakbedekking op platte en hellende daken. Een kunststof dakbedekking is milieuvriendelijker dan een bitumen dakbedekking, dat duurzaam waterdicht is, goed hecht en eenvoudig kan worden verwerkt. Als dakdekker Tilburg plaatsen wij tevens onderhoudsvrije en duurzame EPDM dakbedekking van synthetische rubberfolie, dat wel vijftig jaar meegaat. Wij leggen nieuwe dakpannen en verzorgen het zinkwerk bij beschadiging of slijtage door de weersomstandigheden. U kunt onze hulp ook inroepen voor nieuwe kilgoten of regenpijpen, het vernieuwen van lood in dakkapel of schoorsteen, of het repareren of vervangen van de dakgoot.

De dakdekker Tilburg voorkomt problemen

 

Met dakrenovatie en onderhoud wordt lekkage en beschadiging voorkomen. De dakdekker in Tilburg reinigt en coat gevels en daken en impregneren biedt extra bescherming. Door de weersomstandigheden ingescheurde nokvorsten worden verholpen met een professionele renovatie. De dakdekker in Tilburg is ook uw partner voor onderhoud en renovatie van schoorstenen en montage van schoorsteenkappen, ter bescherming tegen rook en gassen, vogels en regeninslag.

Van dakinspectie tot dakvervanging in Tilburg

 

Heeft u een daklekkage? Meld dit direct aan de dakdekker in Tilburg en wij komen er bij waterschade of stormschade aan voor een snelle, vakkundige dakreparatie. Wij voeren eerst een grondige dakinspectie uit om de exacte gebreken vast te stellen en een maatofferte uit te kunnen brengen. Met het afsluiten van een onderhoudscontract bij Dakspecialist Brabant voorkomt u problemen en weet u zeker dat de verzekering bij schade uitkeert.

 

Bel 073-8700163, e-mail (info@dakspecialistbrabant.nl) of gebruik het contactformulier voor meer informatie, advies of het maken van een afspraak. Of vraag nu een offerte aan bij dé dakdekker in Tilburg.