Dakdekker Roosendaal

Heeft u een dakdekker Roosendaal nodig? Dan bent u bij Dakspecialist Brabant aan het juiste adres. Onze vakmensen kunnen uw dak op deskundige wijze renoveren, repareren en vervangen. De jaarlijkse inspectie van het dak, het vervangen van dakbedekking door bitumen, dakpannen, kunststof of EPDM, dakrenovatie en het opheffen van daklekkage, bij Dakspecialist Brabant bent u verzekerd van betaalbare kwaliteit.

Dakdekker Roosendaal

Dakdekker Roosendaal: voor het uitvoeren van dakinspectie tot dakvervanging

Voorafgaande aan het uitvoeren van de werkzaamheden aan het dak, zal een dakdekker het dak inspecteren en een rapport voorzien van foto’s opstellen. Aan de hand van de vastgestelde gebreken zal een offerte opgesteld worden voor het uitvoeren van de dakrenovatie in Roosendaal. Na akkoord en ondertekening van de offerte wordt overgegaan tot het uitvoeren van de renovatie- en herstelwerkzaamheden aan het dak. Voor optimale service is ons bedrijf 24/7 bereikbaar, zodat u niet onnodig met een daklekkage hoeft te zitten.

Dakrenovatie in Roosendaal

 

Een dak is onderhevig aan verschillende weersomstandigheden en dient als essentieel onderdeel van het huis altijd in perfecte staat te verkeren om schade door daklekkage en een slechte isolatie te voorkomen. Een dak dient op professionele wijze herstelt te worden door een vakkundige dakdekker die door zijn ervaring en opleiding de renovatie naar behoren uit kan voeren. Of u nu kiest voor een bitumineuze dakbedekking of een EPDM rubberlaag, wij zorgen ervoor dat de klus vakkundig geklaard wordt. In nauw overleg met u maken we graag vrijblijvend een plan van aanpak en informeren we u over de verschillende mogelijkheden van het professioneel laten bedekken van uw dak.

Werkzaamheden van de dakdekker Roosendaal

 

– Uitvoeren van noodreparaties
– Herstellen en voorkomen van lekkage
– Vervangen van bestaande dakbedekking door o.a. dakpannen, bitumen, EPDM of kunststof
– Het isoleren van het dak
– Aanbrengen van lood en zink rondom het dak

 

Neem voor meer informatie, advies of een afspraakverzoek contact op met de dakdekker Roosendaal. U kunt ons bellen 073-8700163, e-mailen (info@dakspecialistbrabant.nl) of gebruikmaken van het contactformulier.