Uw dakspecialist in Oisterwijk

Wij zijn expert op het gebied van dakrenovatie en het verhelpen van lekkages. Heeft u een snel een dakdekker in Oisterwijk nodig? Neem dan nu contact met ons op. Wij komen zo spoedig mogelijk langs en lossen het probleem met de dakbedekking indien mogelijk direct op.

Verhelpen van lekkages in Oisterwijk

Een daklekkage kan veel ongemak geven en komt altijd ongelegen. Gelukkig zijn de meeste daklekkages relatief eenvoudig op te lossen en kunnen onze dakdekkers u snel van de overlast verlossen. Wij beschikken over goed geschoold personeel en hebben veel ervaring op het gebied van dakrenovatie, dakisolatie, het verhelpen van lekkages en het aanleggen van dakterrassen. Woont u in de omgeving van Oisterwijk? Neem dan even contact met ons op. Onze medewerkers informeren u graag over onze service.

Genieten van een privé dakterras

Heeft u geen tuin maar wel een plat dak en wilt u in de zomer buiten kunnen genieten van de zon? Denk dan eens aan een dakterras. Een dakterras biedt veel voordelen en bovendien verhoogt u er de waarde van de woning mee. De meeste platte daken zijn geschikt voor de aanleg van een dakterras of kunnen met relatief eenvoudige ingrepen geschikt gemaakt worden. Wij hebben veel expertise op dit gebied en hebben in Oisterwijk en omgeving menig dak van een dakterras voorzien.

Lichtkoepel installeren

Lichtkoepels zijn erg handig en uitstekend geschikt om een aanbouw van extra daglicht te voorzien. Lichtkoepels zijn relatief goedkoop en kunnen zonder problemen in een plat dak worden gemonteerd. Wilt u meer daglicht in de kamer? Bel ons dan even, onze medewerkers informeren u graag over alle mogelijkheden.

Dakgoten & boeidelen vervangen

Daklekkages worden soms veroorzaakt door beschadigde dakgoten. Heeft u een wat oudere woning? Dan is de kans groot dat de dakgoot en boeiboorden aan vervanging toe zijn. Tijdens onze werkzaamheden aan het dak inspecteren wij altijd de conditie van dakgoot zodat een juiste afwatering is gegarandeerd.

Contact opnemen[dynamictext* your-subject "CF7_get_post_var key='title'"]


Onze service & dienstverlening

  Voordelig & ervaren

  Deskundige dakinspectie

  Vakkundig & betrouwbaar

  24/7 service

  Actief in héél Brabant

  10 jaar garantie

  VCA gediplomeerd bedrijf

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,3

Benieuwd wat wij voor

u kunnen betekenen?