Dakdekker Helmond

Van Rijpelberg tot Dierdonk en van Brandevoort tot Warande. In welke deel van Helmond u ook woont, uw dakdekker Helmond staat het hele jaar voor u klaar om u professioneel van dienst te zijn. Dankzij onze jarenlange ervaring kunt u een beroep doen op de dakdekker Helmond, die we zowel in woord als daad met u delen. Daarbij maakt het niet uit of het gaat om het realiseren van een volledig nieuwe dakbedekking of de reparatie of renovatie van reeds bestaande daken.

Dakdekker Helmond

De dakdekker Helmond: voor dakrenovatie en onderhoud

U bent bij de dakdekker Helmond aan het juiste adres voor het repareren, vervangen of nieuw plaatsen van alle soorten dakbedekking op platte en hellende daken. Een kunststof dakbedekking is milieuvriendelijker dan een bitumen dakbedekking, dat duurzaam waterdicht is, goed hecht en eenvoudig kan worden verwerkt. Als dakdekker Helmond plaatsen wij tevens onderhoudsvrije en duurzame EPDM dakbedekking van synthetische rubberfolie, dat wel vijftig jaar meegaat. Wij leggen nieuwe dakpannen en verzorgen het zinkwerk bij beschadiging of slijtage door de weersomstandigheden. U kunt onze hulp ook inroepen voor nieuwe kilgoten of regenpijpen, het vernieuwen van lood in dakkapel of schoorsteen, of het repareren of vervangen van de dakgoot.

Dakdekker Helmond ook voor daklekkage

 

Storm, vrieskou en pittige regenbuien zijn niet bepaald de beste vrienden van daken. Meer dan eens zijn ze er de oorzaak van dat u te maken krijgt met een daklekkage. Om te voorkomen dat u binnen in uw woning of bedrijfspand onnodige schade oploopt als gevolg van de weersinvloeden, staan we dag en nacht voor u klaar om de overlast van lekkages aan uw dak te verhelpen. We zijn pas tevreden als u er weer droog bijzit.

Dakbedekking

 

Of u nu kiest voor een bitumineuze dakbedekking of een EPDM rubberlaag, wij zorgen ervoor dat de klus vakkundig geklaard wordt. In nauw overleg met u maken we graag vrijblijvend een plan van aanpak en informeren we u over de verschillende mogelijkheden van het professioneel laten bedekken van uw dak. Daarbij houden we op verschillende fronten rekening met de inhoud van uw portemonnee. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om uw dak tevens te laten voorzien van een extra isolatielaag. Dit zorgt er weliswaar voor dat het totale kostenplaatje van de klus iets hoger uit zal vallen, maar zorgt er daarentegen ook voor dat de jaarlijkse energierekening aanmerkelijk lager uitpakt. Hierdoor verdient u de extra gemaakte kosten reeds binnen enkele jaren terug.

 

Neem voor meer informatie, advies of een afspraakverzoek contact op met de dakdekker Helmond. U kunt ons bellen 073-8700163, e-mailen (info@dakspecialistbrabant.nl) of gebruikmaken van het contactformulier.