Dakdekker Den Bosch

Heeft u een lekkend dak, stormschade of een nieuwe dakbedekking nodig vanwege slijtage? Neem contact op met de dakdekker Den Bosch. U kunt rekenen op een vlotte, deskundige en betaalbare dakreparatie of renovatie. Voor spoed hebben wij een 24-uursservice. Wij verzorgen een grondige dakinspectie vooraf inclusief foto’s, om de staat van uw dak vast te stellen en een offerte op maat te maken. De dakdekker Den Bosch is tevens uw betrouwbare partner bij dakisolatie, dakonderhoud en het plaatsen van een nieuw dak, dakraam of dakkapel. Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden.

Dakdekker Den Bosch

De dakdekker Den Bosch: voor dakrenovatie en onderhoud

De dakdekker Den Bosch is gespecialiseerd in dakrenovatie en onderhoud. Van het reinigen en coaten van gevels en daken tot het impregneren van muren ter extra bescherming tegen schimmel, vlekken, vorst, water, mos en algen. Van het renoveren van ingescheurde nokvorsten tot het voegen van uw schoorsteen bij lekkage of achterstallig onderhoud of plaatsing van een schoorsteenkap ter bescherming tegen rook en gassen, regeninslag en vogels. Het zinkwerk is onderhevig aan slijtage en beschadiging. De dakdekker Den Bosch herstelt, vervangt en plaatst zinken, koperen en kunststof dakgoten, kilgoten en regenpijpen, evenals het vernieuwen van lood in de dakkapel of schoorsteen.

Expertise van alle soorten dakbedekkingen

 

De dakdekker Den Bosch staat voor kwaliteit, vakmanschap en klanttevredenheid. Als VCA-gediplomeerd bedrijf hebben wij de expertise en ervaring met alle soorten dakbedekking op hellende en platte daken. Kies voor het gemak, de onderhoudsvriendelijkheid en duurzaamheid van een kunststof of EPDM dakbedekking van synthetische rubberfolie, met een lange levensduur. Een bitumen dakbedekking is perfect voor een plat dak, dankzij de waterdichtheid, uitstekende hechting en gemakkelijke verwerking.

Bel direct bij daklekkage

 

Bij lekkageschade staat de dakdekker Den Bosch paraat met een 24-uursservice. Wij verhelpen uw probleem direct, bij bijvoorbeeld stormschade of waterschade. Voor een exacte bepaling van de staat van het dak en een offerte op maat verrichten wij een deskundige dakinspectie. Ter preventie kunt u een onderhoudscontract bij ons afsluiten. U weet dan ook zeker dat de verzekering bij schade uitkeert.

 

Neem voor meer informatie, advies of een afspraakverzoek contact op met de dakdekker Den Bosch. U kunt ons bellen 073-8700163, e-mailen (info@dakspecialistbrabant.nl) of gebruikmaken van het contactformulier.