Dakdekker Breda

Zoekt u een professionele, ervaren en betaalbare dakdekker Breda? Schakel de hulp in van Dakspecialist Brabant, dat u bij alle soorten dakwerkzaamheden van dienst is. Van dakrenovatie of dakreparatie tot dakonderhoud, dakisolatie, het vervangen van het dak of het plaatsen van een dakraam of dakkapel. Wij verrichten vooraf een grondige dakinspectie en zijn bij spoedgevallen 24 uur per dag beschikbaar. U krijgt 10 jaar garantie op de door ons geleverde producten en werkzaamheden. Neem contact op met de dakdekker Breda voor een dakklus naar volle tevredenheid

Dakdekker Breda

De dakdekker Breda: voor dakrenovatie en onderhoud

Er zijn vele redenen om van de diensten van de dakdekker in Breda gebruik te maken. Denk aan een daklekkage of beschadiging na een storm of regenbui, het vervangen van dakpannen of het plaatsen van een nieuwe dakbedekking. Dakspecialist Brabant heeft kennis en ervaring met platte en hellende daken en allerlei soorten dakbedekking, van kunststof dakbedekking en EPDM dakbedekking tot bitumen dakbedekking en nieuwe dakpannen. Wij onderscheiden ons als dakdekker in Breda met een deskundige dakinspectie vooraf, waarbij foto’s worden gemaakt om de staat van het dak te kunnen zien.

Dakdekker Breda: voor zinkwerk, dakrenovatie en onderhoud

 

De dakdekker Breda biedt particulieren en bedrijven een oplossing op maat bij slijtage of beschadiging aan het zinkwerk door wind, regen, kou en hitte. Wij plaatsen kilgoten en regenpijpen, vernieuwen lood in uw dakkapel of schoorsteen en repareren of vervangen uw dakgoot. Op het gebied van dakrenovatie en onderhoud houdt Dakspecialist Brabant zich bezig met impregneren, reinigen en coaten, renovatie van nokvorsten, levering en montage van schoorsteenkappen en onderhoud en renovatie van schoorstenen.

Direct hulp bij daklekkage

 

De dakdekker Breda is uw betrouwbare partner bij lekkageschade en dakinspectie. Een dakinspectie kan preventief of na een schade. Wij stellen eerst de gebreken aan uw dak vast, voordat wij u een offerte op maat aanbieden. Als VCA-gediplomeerd bedrijf zijn wij expert in het opsporen en herstellen van waterschade of stormschade. Om (nieuwe) problemen te voorkomen en de levensduur van uw dak te verlengen, is het verstandig en voordelig om een onderhoudscontract bij Dakspecialist Brabant af te sluiten.

 

Neem voor meer informatie, advies of een afspraakverzoek contact op met de dakdekker Breda. U kunt ons bellen 073-8700163, e-mailen (info@dakspecialistbrabant.nl) of gebruikmaken van het contactformulier.