Uw dakspecialist in Boxtel

Een dak boven uw hoofd staat voor veiligheid, geborgenheid en uiteraard wooncomfort. Een dak beschermt u tegen weer en wind en die vormen tegelijkertijd de grootste bedreiging voor uw woning. Ons grillige klimaat test bijna non-stop de kwaliteit van onze daken. Een paar gebroken of beschadigde dakpannen kunnen al leiden tot lekkages met alle nare gevolgen van dien.

Daklekkage en dakreparatie

Het klinkt eigenlijk logisch: in geval van daklekkage gaat u naar een dakspecialist en in en om Boxtel is dat Dakspecialist Brabant. Zij kunnen snel reageren met een plan van aanpak en een heldere offerte. Daarbij zullen zij u graag adviseren hoe u een volgende schade kunt voorkomen.

Dakbedekking

Een dakdekker adviseert ook bij de keuze voor dakbedekking en zorgt voor een nieuw dak of voert een dakrenovatie uit. In dat laatste geval zal hij ook zeker een oog hebben voor uw comfort en portemonnee met suggesties voor een goede dakisolatie. Uw mooie dak gaat langer mee als het regelmatig wordt gereinigd. Uw dakspecialist verwijdert niet alleen de mos en algen die vooral in de winter voor schade kunnen zorgen, maar hij kan ook een beschermende coating aanbrengen voor een aanzienlijke verlenging van de levensduur van uw dak.

Contact opnemen[dynamictext* your-subject "CF7_get_post_var key='title'"]


Onze service & dienstverlening

  Voordelig & ervaren

  Deskundige dakinspectie

  Vakkundig & betrouwbaar

  24/7 service

  Actief in héél Brabant

  10 jaar garantie

  VCA gediplomeerd bedrijf

Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,3

Benieuwd wat wij voor

u kunnen betekenen?