Dakbedekking in Tilburg

Schade of veroudering van uw dakbedekking in Tilburg moet zo spoedig mogelijk worden aangepakt, om lekkage of aantasting van de dakconstructie te voorkomen. Dakspecialist Brabant zorgt vakkundig en voordelig voor reparatie, onderhoud of vervanging van uw dakbedekking. Uw dak wordt weer beschermd tegen weersinvloeden als regen, hagel, sneeuw, vorst, zon en wind en uw gebouw wordt van bovenaf tochtvrij gemaakt. U kunt ons bellen 073-8700163 voor spoedreparaties aan uw dak en gebruikmaken van onze 24-uursservice. Neem contact op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan voor dakbedekking.

Dakbedekking Tilburg

Dakbedekking repareren, vervangen en onderhouden

Uw dakbedekking is de buitenste schil van uw dak. Als de dakbedekking kapot is en lekt, dringt het hemelwater in de kapconstructie door en uiteindelijk in uw woning of bedrijfspand. Achterstallig onderhoud aan uw dak kan leiden tot condensatie, schimmelvorming en houtrot. Dakspecialist Brabant verzorgt als VCA-gediplomeerd bedrijf alle soorten dakbedekking op platte en hellende daken. Alvorens wij uw dak onder handen nemen, verrichten wij een grondige en deskundige dakinspectie om de staat van de dakbedekking vast te stellen. Maak een afspraak op een dag en tijdstip dat u uitkomt.

Dakbedekking van bitumen of kunststof

 

Een bitumen dakbedekking komt het meest voor op platte daken. Dakspecialist Brabant legt een duurzaam waterdicht bitumen dak, dat minstens 10 tot 15 jaar meegaat en vaak nog langer bij goed onderhoud. Een kunststof dakbedekking is geschikt voor platte en hellende daken. PVC en EPDM zijn populair. De synthetische rubberfolie EPDM is onderhoudsvrij, milieuvriendelijk en bijzonder duurzaam en gaat wel 50 jaar mee. Het is ook geschikt als dakgootbekleding. Naast dakbedekking zijn wij uw partner voor het plaatsen, herstellen of vervangen van zinkwerk. Wij repareren of vervangen kilgoten, dakgoten, regenpijpen, nokvorsten en zorgen voor loodrenovatie bij de schoorsteen of dakkapel.

Tien jaar garantie op geleverde producten en werkzaamheden

 

Dakspecialist Brabant geeft 10 jaar garantie op de geleverde producten en werkzaamheden. Als specialist op het hoogste niveau verzorgen wij een dakrenovatie en onderhoud van uw dak. U voorkomt hiermee lekkage met waterschade. Met het afsluiten van een onderhoudscontract op maat bent u de problemen voor. U weet dan ook zeker dat de verzekering uitkeert bij eventuele schades. Bel 073-8700163, e-mail (info@dakspecialistbrabant.nl) of vul het contactformulier of offerteformulier in.