Dakbedekking in Roosendaal

Het waterdicht en tochtvrij houden én maken van uw dak, is vakwerk dat u het beste in handen van Dakspecialist Brabant kunt geven. Onze ervaren, VCA-gecertificeerde medewerkers plaatsen, repareren of vervangen elk soort dakbedekking, zowel op platte als hellende daken. Heeft u door hevige weersomstandigheden, dakslijtage of achterstallig onderhoud lekkage? Onze 24-uursdienst voor spoedgevallen is zo snel mogelijk bij u om het probleem aan uw dakbedekking in Roosendaal te verhelpen. Met periodiek onderhoud blijft u problemen voor en voorkomt u hoge kosten van een dakrenovatie of vervanging. Aarzel niet en neem vandaag nog contact op voor uw dakbedekking.

Dakbedekking Roosendaal

Voorkom een lekkage met dakinspectie en onderhoudscontract

U zit niet te wachten op een lekkageschade. Het is daarom van belang om uw dakbedekking in Roosendaal regelmatig te laten controleren. Dakspecialist Brabant verzorgt een grondige, deskundige dakinspectie, waarbij de staat van uw dak wordt vastgesteld en tijdig maatregelen kunnen worden genomen. Als u een lekkage heeft, bent u eigenlijk al te laat. Wij speuren snel de oorzaak op, om de gevolgen van waterschade of stormschade te beperken en te verhelpen. Sluit een onderhoudscontract op maat af en u hoeft zich geen zorgen meer te maken over uw dakbedekking in Roosendaal. U weet dan ook dat de verzekering bij een eventuele schade uitkeert.

Dakbedekking in Roosendaal van bitumen of kunststof meest gebruikt

 

Dakspecialist Brabant is uw adres voor het repareren, vervangen of nieuw aanbrengen van elk soort dakbedekking in Roosendaal. Wij geven 10 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden en geleverde producten. Een bitumen dakbedekking is eenvoudig te leggen, elastisch en goed bestand tegen het Nederlandse klimaat. Bitumen past op platte en licht hellende daken en gaat bij deskundig onderhoud zeker 15 jaar mee. Het flexibele kunststof materiaal EPDM is uitstekend bestand tegen weersinvloeden (van regen, sneeuw of hagel tot vorst en de uv-stralen van de zon) en grote temperatuurschommelingen. De duurzame, synthetische rubberfolie gaat wel 50 jaar mee.

Bel direct bij daklekkage

 

U kunt bij Dakspecialist Brabant terecht voor uiteenlopend zinkwerk, van zinken dakbedekking in Roosendaal tot dakgoten. Wij vervangen lood bij de schoorsteen of dakkapel en repareren of vernieuwen regenpijpen, kilgoten en dakgoten. Behoud van uw gevels en dak wordt gegarandeerd met impregneren, reinigen en coaten. Informeer naar de mogelijkheden en bel 073-8700163, e-mail (info@dakspecialistbrabant.nl) of gebruik het contactformulier of offerteformulier voor dakbedekking en aanverwante werkzaamheden.