Dakbedekking Eindhoven

Is uw dak in slechte staat of heeft u last van lekkage? Dan is reparatie of vervanging van uw dakbedekking in Eindhoven noodzakelijk. Soms kan worden volstaan met een dakrenovatie, in andere gevallen is het van belang om een nieuwe dakbedekking aan te brengen. Dit is bij Dakspecialist Brabant in goede handen. Het vernieuwen van uw dak is gelijk een goed moment om een onderhoudscontact op maat af te sluiten. Dakproblemen worden zo voorkomen of vroegtijdig opgemerkt en gerepareerd. Informeer naar de mogelijkheden voor dakbedekking of neem direct contact op met onze 24-uursservice bij acute problemen met uw dak.

Dakbedekking Eindhoven

Leveren en leggen van alle soorten dakbedekking

Dakspecialist Brabant heeft als dé specialist op het hoogste niveau veel kennis en ervaring met alle soorten dakbedekking in Eindhoven. Wij leggen dakpannen, de meest gebruikte bedekking voor hellende daken vanwege de eenvoudige plaatsing, lage kosten, uitstekende afwatering en duurzaamheid. Bitumen wordt veelal gebruikt op platte daken. Dit aardolieproduct is gemakkelijk te verwerken, hecht goed, is 100% waterdicht en gaat bij goed onderhoud minimaal 15 jaar mee. Een kunststof dakbedekking van PVC of EPDM wordt steeds populairder. De synthetische rubberfolie EPDM is uitstekend bewerkbaar, milieuvriendelijk, zeer duurzaam, behoudt zijn hoge elasticiteit bij lage en hoge temperaturen en gaat tot 50 jaar mee.

  • 24/7 service
  • Actief in héél Brabant
  • 10 jaar garantie
  • VCA Gedimplomeerd

Dakbedekking in Eindhoven die vocht en tocht buiten houdt

Dakspecialist Brabant levert en legt dakbedekking in Eindhoven als beschermlaag over het dak, om vocht en tocht buiten de deur te houden. Onze dakbedekking is bestand tegen alle weersinvloeden, licht van gewicht, duurzaam, onderhoudsvriendelijk en ziet er bovendien mooi uit. Wij zijn gespecialiseerd in zinkwerk om uw dak af te dichten. Wij monteren, repareren of vernieuwen dakgoten, kilgoten en regenpijpen en vernieuwen het lood bij uw schoorsteen of dakkapel. Dakrenovatie en onderhoud vallen ook onder onze werkzaamheden op het gebied van dakbedekking. Van onderhoud en renovatie van nokvorsten, schoorstenen en schoorsteenkappen tot het impregneren, reinigen en coaten van gevels en daken.

Dakbedekking in Eindhoven combineren met een onderhoudscontract

Kwaliteit en klanttevredenheid staan voorop. Wij bieden een deskundige dakinspectie aan en geven 10 jaar garantie op de geleverde producten en werkzaamheden. Met een passend onderhoudscontract verlengt u de levensduur van uw dak. Wilt u meer informatie, advies of een vrijblijvende offerte voor dakbedekking in Eindhoven? Bel 040-8700207, e-mail (info@dakspecialistbrabant.nl) of gebruik hiervoor het contactformulier of offerteformulier.

Neem voor meer informatie, advies of een afspraakverzoek contact met ons op.
U kunt ons bellen 040-8700207, e-mailen (info@dakspecialistbrabant.nl) of gebruikmaken van het contactformulier.

WhatsApp WhatsApp ons