Dakbedekking Den Bosch

Het dak van uw woning of bedrijfspand krijgt door de sterk wisselende weersomstandigheden heel wat te verduren. Een juiste soort en kwaliteit dakbedekking in Den Bosch is essentieel voor duurzaam behoud van uw dak. Daarnaast dient het dakonderhoud in orde te zijn, om lekkage met ernstige waterschade te voorkomen. Wilt u weten of uw dak nog in goede staat is? Dakspecialist Brabant verzorgt een deskundige dakinspectie, waarbij uw dak grondig wordt gecontroleerd. U krijgt advies en een offerte op maat voor dakrenovatie of nieuwe dakbedekking.

Dakbedekking Den Bosch

Dakbedekking in Den Bosch op platte en hellende daken

Het repareren of vernieuwen van uw dakbedekking in Den Bosch is noodzakelijk bij achterstallig onderhoud, als de deklaag qua dienstjaren zijn beste tijd heeft gehad of als er sprake is van stormschade, bijvoorbeeld als er een grote tak of boom op het dak is gevallen. Dakspecialist Brabant brengt als VCA-gediplomeerd bedrijf dakbedekking in Den Bosch aan op platte en hellende daken. Deze afdeklaag maakt uw dak water- en winddicht en beschermt tegen vogels, uv-straling, hitte, vorst en tocht. Onze gekwalificeerde, ervaren dakwerkers leggen elk soort dakbedekking, van bitumen of kunststof (PVC of EPDM) tot dakpannen of zinkwerk.

  • 24/7 service
  • Actief in héél Brabant
  • 10 jaar garantie
  • VCA Gedimplomeerd

Dakbedekking in Den Bosch: van bitumen tot kunststof of dakpannen

Uw dakbedekking in Den Bosch bepaalt mede de uitstraling van uw woning, kantoor of bedrijfsruimte. Dakpannen van beton zijn een prima keuze op hellende daken. Bitumen is de meest gebruikte dakbedekking op platte daken. Dit aardolieproduct is waterdicht, hecht goed, is eenvoudig te verwerken en gaat zeker 10 tot 15 jaar mee. Met kleine reparaties zelfs een aantal jaren langer. Kunststof wordt op alle soorten daken gebruikt, met PVC en EPDM als populaire dakbedekkingen. De synthetische rubberfolie EPDM is onderhoudsvrij, milieuvriendelijk en zeer duurzaam, met een levensduur tot 50 jaar. Het kan ook worden gebruikt als dakgootbekleding.

Vrijblijvende, gratis offerte voor dakbedekking in Den Bosch

Dakspecialist Brabant verricht een totaalpakket aan werkzaamheden. Naast het renoveren of vervangen van uw dakbedekking in Den Bosch zijn wij u van dienst met het repareren of vervangen van kilgotendakgotenregenpijpennokvorsten en loodrenovatie bij de schoorsteen en dakkapel. Wees zuinig op uw dakbedekking en sluit een voordelig onderhoudscontract op maat af bij Dakspecialist Brabant, dat bij acute dakproblemen ook een 24-uurservicedienst heeft. Meer weten? Bel 073-8700163, e-mail (info@dakspecialistbrabant.nl) of vul het contactformulier of offerteformulier in voor dakbedekking.

Neem voor meer informatie, advies of een afspraakverzoek contact met ons op.
U kunt ons bellen 073-8700163, e-mailen (info@dakspecialistbrabant.nl) of gebruikmaken van het contactformulier.

WhatsApp WhatsApp ons