Dakbedekking Breda

Bent u op zoek naar goede en betaalbare dakbedekking in Breda, om uw dak te beschermen tegen vocht en kou? Heeft u last van lekkage met waterschade als gevolg van dakslijtage of stormschade? Kom in actie en schakel de professionele hulp in van Dakspecialist Brabant, dat elke dakbedekking kan leggen, repareren of vervangen. Wij verzorgen een deskundige dakinspectie om de staat van uw dak vast te stellen, zodat u exact weet welke werkzaamheden noodzakelijk zijn en wat deze kosten. U kunt een lekkage melden bij onze 24-uursservicedienst die het probleem met uw dak zo snel mogelijk verhelpt.

Dakbedekking Breda

Dakbedekking: van bitumen of kunststof tot zink of dakpannen

Dakspecialist Brabant verzorgt een kwalitatief hoogwaardige dakbedekking in Breda, die licht van gewicht is, bestand tegen alle weersomstandigheden, duurzaam, brandwerend en onderhoudsvriendelijk. Een bitumen dakbedekking wordt veel gelegd op platte daken. Dit waterdichte aardolieproduct gaat bij goed onderhoud zeker 15 jaar mee. Een duurzaam, milieuvriendelijk en onderhoudsvrij alternatief is een kunststof dakbedekking van PVC of EPDM, een synthetische rubberfolie die tot 50 jaar meegaat. Dakpannen zijn de meest gebruikte dakbedekking voor hellende daken. U heeft een brede keuze in vorm en kleurstelling. Een zinken dakbedekking is ook eenvoudig te bewerken en past bij vrijwel elke woonstijl.

Compleet pakket aan dakbedekking

 

Dakspecialist Brabant weet exact welke dakbedekking op welk type dak past en kan u daarover op maat adviseren. Wij verrichten een totaalpakket aan dakwerkzaamheden en aanverwante klussen als het plaatsen, repareren of vervangen van kilgoten, regenpijpen en dakgoten, of het vervangen van lood bij de schoorsteen of dakkapel. Overtuig u van de mogelijkheden van dakbedekking en bekijk enkele van onze projecten, die uiteenlopen van een dakrenovatie, nokvorstreparatie of schoorsteenrenovatie tot het vervangen van boeiboorden, het aanleggen van een rookkanaal of het reinigen van uw dak.

Advies of offerte voor dakbedekking

 

Dakspecialist Brabant is een jong en dynamisch VCA-gediplomeerd bedrijf, dat uw deskundige en betrokken partner is van de dakinspectie tot de eindoplevering van de dakbedekking. U kunt rekenen op 10 jaar garantie op de geleverde producten en werkzaamheden. Met een onderhoudsabonnement hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de toestand van uw dak. Bel 073-8700163, e-mail (info@dakspecialistbrabant.nl) of verzend het contactformulier voor vragen of advies. Of vraag direct een vrijblijvende, scherpe offerte op voor dakbedekking.