Dak renovatie

Dak renovatie

Een dak renovatie is van tijd tot tijd noodzakelijk. U kunt last krijgen van een daklekkage, vervuiling of beschadiging door storm, wateroverlast, achterstallig onderhoud of ouderdomsslijtage van uw type dakbedekking. Dakspecialist Brabant zorgt als VCA-gecertificeerd bedrijf voor een professionele, snelle en voordelige dak renovatie, waarmee de levensduur van uw dak wordt verlengd. Wij maken uw dak wind- en waterdicht en werken deze netjes af. Wij vervangen kapotte dakpannen, herstellen lekkende goten, afgebladderd hout en versleten voegen en repareren beschadigd lood- en zinkwerk. Wacht niet langer en laat een dak renovatie uitvoeren door Dakspecialist Brabant.

Dakproblemen voorkomen met een tijdige renovatie

Een dak renovatie duldt geen uitstel. Een lekke dakgoot leidt tot houtrot. Een lekkage tast uw interieur en dakconstructie aan. Oude dakpannen nemen te veel vocht op, waardoor de onderliggende ruimte klam en vochtig wordt. Pannen gaan kapot en er komen scheuren in de woning. De isolatie wordt minder, er ontstaat schimmel, de muren slaan aan het schilderwerk bladdert af. Bij versleten voegen van uw schoorsteen sijpelt er ongemerkt water naar binnen.

Met een tijdige dak renovatie voorkomt u al deze dakproblemen.

Dak renovatie

Dakinspectie als opmaat naar deskundige dak renovatie

Het duurt vaak lang voordat een lekkage doordringt tot de isolatie en zichtbaar wordt in uw woning. U wordt dan met hoge kosten geconfronteerd. Om dit te voorkomen, kunt u een vrijblijvende dakinspectie met foto’s laten uitvoeren door Dakspecialist Brabant om de staat van uw dak te bepalen. U krijgt een offerte op maat voor uw dak renovatie. Wij renoveren alle soorten dakbedekkingen: kunststof, EPDM, bitumen en dakpannen. Van bestaande bouw tot renovatieprojecten en daken van monumentale panden.

Maatwerk in dakrenovatie en onderhoud

Dakspecialist Brabant levert maatwerk in dakrenovatie en onderhoud. Wij renoveren ingescheurde nokvorsten met poreus cementwerk en voegen schoorstenen opnieuw, ter voorkoming van lekkage. Het verouderde lood wordt vervangen en er kan een schoorsteenkap worden geplaatst om rook en gassen, vogels en regeninslag buiten te houden. Het reinigen en coaten van het dak en de gevel behoort ook tot het takenpakket van dak renovatie en onderhoud, evenals het impregneren van de bakstenen of betonnen muren ter extra bescherming tegen schimmel, vlekken door zoutuitslag, vorstschade en hardnekkige mos- en algenvorming.

U kunt de kosten van een dak renovatie laag houden met het afsluiten van een onderhoudscontract bij Dakspecialist Brabant. Laat u informeren en bel 073-8700163, e-mail (info@dakspecialistbrabant.nl) of gebruik hiervoor het contactformulier.

 • Voordelig & ervaren
 • Deskundige dakinspectie
 • Vakkundig & betrouwbaar
 • 24/7 service
 • Actief in héél Brabant
 • 10 jaar garantie
 • VCA gediplomeerd bedrijf
stijn euler
10:55 29 Nov 23
Duidelijk mensen met verstand van zaken, een maanden lange lekkage die door vele andere “specialisten“ verholpen zou zijn keerde telkens weer terug. Dakspecialist Brabant klom op het dak en had het euvel binnen 20 min gevonden en gerepareerd. Bij de vraag wat de kosten waren bleek een positieve recensie afdoende :). Uiteraard hebben we nog even gewacht zodat we zeker wisten dat het niet meer lekte. Maar ik denk dat herfst 2023 een prima proef op de som is geweest.
 • Bekend van TV

Contact opnemen

Heeft u vragen of opmerkingen? Gebruik het formulier hieronder en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  [dynamictext* your-subject "CF7_get_post_var key='title'"]

  Ons werkgebied

  Hieronder de straal van ons werkgebied.

  WhatsApp WhatsApp ons